E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD borsaları kayıplarını azallttı---

​ABD borsaları kayıplarını azallttı

​ABD borsaları kayıplarını azallttı
06 Ağustos 2014 - 19:50 borsagundem.com

ABD hisseleri, Ukrayna kaynaklı düşüşün ardından enerji ve ana tüketici hisseleri sayesinde kayıplarını azalttı

ABD hisseleri, Ukrayna’da artan gerilim ve Sprint, Time Warner hisselerinin gerilemesi ile yaşanan düşüşün ardından enerji ve ana tüketici hisseleri sayesinde kayıplarını azalttı.

ABD hisseleri, dün 2 ayın düşüğüne gerilemesinin ardından, enerji ve temel tüketici hisseleri ile kayıplarını azalttı. Hisseler daha önce Ukrayna’da gerilimin artacağına yönelik endişeler ve Sprint Corp ile Time Warner Inc hisselerinin birleşmelerden vazgeçilmesinin ardından değer kaybetmişti.

Standard&Poor’s 500 Endeksi yüzde 0.1 gerilemeyle New York’ta 09:53’te 1,917.84’ü gördü. Endeks daha önce yüzde 0.5 düşmüş, dün ise yüzde 1 değer kaybıyla Mayıs’tan bu yana en düşük seviyeye gelmişti. S&P 500’deki enerji  şirketleri grup olarak dün yüzde 2.1 gerilemenin ardından bugün yüzde 0.7 yükseldi.

Sprint hisseleri, konuya yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre şirketin,  T-Mobile’in almaktan vazgeçmesi ile, yüzde 18 değer kaybetti. Time Warner hisseleri ise, Rupert Murdoch’ın sahip olduğu 21st Century Fox’un satın alma teklifini geri çekmesinin ardından, yüzde 12 geriledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)