E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD borsaları kazançlarını azalttı---

​ABD borsaları kazançlarını azalttı

​ABD borsaları kazançlarını azalttı
26 Mart 2014 - 19:27 borsagundem.com

ABD hisseleri, teknoloji ve ham madde hisselerindeki düşüşlerin, ekonomik veriler ile yaşanan ralliyi hafifletmesiyle kazançları azalttı

ABD hisseleri, teknoloji ve ham madde hisselerindeki düşüşlerin, ekonomide güçlenme gösteren veriler ile yaşanan ralliyi aşağı çekmesi ile, kazançları azalttı. 

Facebook Inc., sanal gerçeklik kulaklık ve gözlüğü üreticisi Oculus VR Inc.'i satın almasıyla yüzde 2.1 geriledi. Candy Crush isimli akıllı telefon oyununun yapımcısı olan King Digital Entertainment Plc, ilk işlem gününde yüzde 9.1 geriledi. Quest Diagnostics Inc. ve Laboratory Corporation of America Holdings, sağlık hizmeti hisselerindeki ralli ile yüzde 5'in üzerinde sıçradılar. PVH Corp. ise gelirlerinin tahminleri aştığını açıklamasıyla yüzde 5.4 değer kazandı. 

Standard & Poor's 500 Endeksi yüzde 0.2 yükselerek New York saati ile 12:01'de 1,869.40 puan oldu. Dow Jones endeksi ise 22.13 puan, yani yüzde 0.1 artışla 16,390.01 puanda. Yine aynı saatlerde S&P 500 işlem hacmi 30 günlük ortalamanın yüzde 7.9 aşağısında seyretti. 

S&P 500 bu yıl genelinde dün itibarıyla yüzde 1.2 yükselirken, üst üste beşinci çeyrek dönemlik artışa hazırlanıyor. Endeks kurulduğu yıl olan 1957'den bu yana en fazla 7 çeyrek üst üste yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)