E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları teknoloji hisseleri sayesinde günü artıda kapadı---

ABD borsaları teknoloji hisseleri sayesinde günü artıda kapadı

ABD borsaları teknoloji hisseleri sayesinde günü artıda kapadı
07 Ocak 2020 - 05:21 borsagundem.com

Cuma günü Süleymani'nin öldürülmesi olayının şokuyla ekside kapanan ABD borsaları Pazartesi gününe de düşüşle başladı. Gün içinde teknoloji sektörü hisselerinin performansı Wall Street'te endeksleri artıya taşıdı

Haftanın ilk gününe düşüşle başlayan ABD borsaları gün içinde teknoloji hisselerinin performansıya yükseldi. Ortadoğu'daki gelişmelerin getirdiği gerilim ile yatırımcılar güne risk iştahından uzak başladı.

İlerleyen saatlerde ise yatırımcılar Ortadoğu'daki gerilimi bırakarak alımlara başladı. Özellikle Alfabe başta olmak üzere teknoloji şirketlerinin hisselerindeki yükseliş, endeksler yukarı taşıdı. Gün sonunda 3 ana endeks de artıya yükseldi. 

Dow Jones Sanayi endeksi günü 68.67 puan ve yüzde 0.24 oranında artışla 28,703.55 seviyesinde tamamladı. S&P 500 ise 11.44 puan ve yüzde 0.35 oranında yükselerek gün onunda 3,246.29 seviyesine yükseldi. Nasdaq da 50.70 puan ve yüzde 0.56 oranında yükselişle günü 9,071.47 seviyesinde kapadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)