E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları yükselişle kapandı---

ABD borsaları yükselişle kapandı

ABD borsaları yükselişle kapandı
20 Haziran 2016 - 23:18 borsagundem.com

ABD hisseleri, İngiltere'de son yapılan anketlerin, ülkenin Avrupa Birliği'nde kalacağını göstermesinin ardından yükseldi

ABD hisse senetleri, Perşembe günkü referandum öncesi İngiltere'de son yapılan anketlerin, ülkenin Avrupa Birliği'nde kalacağını göstermesinin ardından yükseldi. S&P 500 dört haftanın en büyük sıçramasını yaptı.

S&P 500, yüzde 1.4 kadar yükseldikten sonra, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.6 yükselerek 2,083.37 puana ilerledi. S&P 500 hisselerindeki işlem hacmi 30 günlük ortalamaya yakındı.

Chatham, New Jersey'de Themis Trading LLC hisse senedi traderı Mark Kepner, "Riskli alışlara bir nebze geri dönüyoruz. Bu daha çok geçtiğimiz hafta volatilite endeksinin yüzde 22 yükselmesi ve tahvil alımının yarattığı paniğinden rahatlamak gibi. Çünkü Brexit'te oyların yönü değişiyor." dedi ve "Piyasa Brexit'e hazırlanmaya başlıyordu ve görünen o ki, İngiltere'deki anketler geçtiğimiz haftadan bu yana değişti." diyerek görüş bildirdi.

Haftasonu yayımlanan bir anket AB'de kalma taraftarlarının oylarının yüzde 45 ve ayrılık taraftarlarının oylarının ise yüzde 42 olduğunu gösterdi. Geçtiğimiz haftanın başlarında ise anketler ayrılıkçıların oylarının önde olduğunu gösteriyordu. Bahis bürolarındaki oranlar da, AB'de kalma yanlısı İngiliz milletvekili Jo Cox'un ölümünün ardından, birlikten ayrılığa desteğin azaldığını gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)