E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD borsaları yükseliyor---

​ABD borsaları yükseliyor

​ABD borsaları yükseliyor
28 Mart 2014 - 20:15 borsagundem.com

ABD hisseleri, teknoloji ve tüketici hisselerinin toparlanması ve tüketici harcamalarının son üç ayın en dik artışını kaydetmesiyle yükseliyor

ABD hisseleri, teknoloji ve tüketici hisselerinin toparlanması ve tüketici harcamalarının son üç ayın en dik artışını kaydetmesiyle, iki günlük düşüşün ardından yükseliyor. 

Cognizan Technology Solutions Corp., Morgan Stanley'in hisse tavsiyesini artırması ile yüzde 6 ralli yaptı. H&R Block Inc. ve GameStop Corp. yüzde 5.3'ün üzerinde artarak tüketici hisselerindeki yükselişe öncülük etti. PG&E Corp. ise yüzde 2.7 geriledi. 

Standard & Poor's 500 Endeksi yüzde 0.8 yükselerek New York saati ile 12:50'de 1,863.37 puan oldu. Endeks haftalık bazda kaybını ise yüzde 0.2'ye kıstı. Dow Jones endeksi 117.21 puan, yani yüzde 0.7 artışla 16,381.44 puanda. Nasdaq Composite Endeksi ise yüzde 0.8 ilerleyerek bu haftaki düşüşü yüzde 2.2'ye azalttı. 

S&P 500 dün, banka ve teknoloji hisseleri ile son beş günde dördüncü kez düşüş yaşadı. Bugünkü ralli Mart kayıplarını silerken, endeks bu çeyrekte yüzde 0.8 yukarıda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)