E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD borsaları yükseliyor---

​ABD borsaları yükseliyor

​ABD borsaları yükseliyor
20 Haziran 2014 - 19:12 borsagundem.com

ABD hisseleri, Fed'den yapılan yorumların ekonomik toparlanmanın hızlanacağı yönündeki iyimserliği artırması ile yükseliyor

ABD hisseleri, Fed'den yapılan yorumların ekonomik toparlanmanın hızlanacağı yönündeki iyimserliği artırması ile yükselirken, Standard & Poor's 500 Endeksi zirve rekorunu genişletiyor. 

CarMax Inc., çeyrek dönem sonuçlarının beklentiyi aşması ile yüzde 15 tırmandı. Oracle Corp., kar ve satışlarının beklentinin altında kalması ile yüzde 5 geriledi. 

S&P 500 Endeksi yüzde 0.1 yükselerek New York saati ile 10:09'da 1,962.30 puan oldu. Endeks üst üste altıncı günde yükselirken, Nisan'dan bu yana en uzun kazanç periyodunu kaydediyor. Dow Jones endeksi ise 32.04 puan, yani yüzde 0.2 yükselişle 16,953.50 puanda. Nasdaq Bileşik Endeksi ise yüzde 0.1 artış kaydetti. 

S&P 500'de işlem hacmi, bu rapor yazıldığı sırada son 30 gün ortalamasının yüzde 150 üzerinde seyretti. Hisse işlemlerinde bugün, opsiyon ve vadeliler bugün sona ererken, bu durum nedeniyle beklenmedik dalgalanmalar görülebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)