E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları yükseliyor---

ABD borsaları yükseliyor

ABD borsaları yükseliyor
18 Temmuz 2014 - 18:35 borsagundem.com

ABD hisseleri, Google Inc.’teki yükselişin Ukrayna ve Orta Doğu’yla ilgili endişeleri gölgelemesi ile değerleniyor

Standard & Poor’s 500 Endeksi’nin Nisan ayından bu yana en büyük düşüşü göstermesinin ardından, Google Inc.’teki yükselişin Ukrayna ve Orta Doğu’yla ilgili endişeleri gölgelemesi ile ABD hisseleri değer kazanıyor

Google, analistlerin tahminlerini aşan kar açıklamasının ardından yüzde 2.7 değerlendi. IBM, üst üste 9. çeyrek dönemde karının düşüş göstermesiyle yüzde 0.4 geriledi. Advanced Micro Devices Inc., satış tahminin beklentilerin altında kalmasıyla yüzde 18 düşüş yaşadı.

S&P 500, yüzde 0.4 yükselerek New York saati ile 09:51’de 1,964.95 puan seviyesine geldi. Endeks, haftalık kaybını yüzde 0.1 oranına düşürdü. Dow Jones Industrial Average, 46.56 puan veya yüzde 0.3 artış ile 17,023.37 puan oldu. S&P 500’deki tüm hisselerin işlem hacmi, 30 günlük ortalamanın yüzde 59 yukarısında seyrediyor.

Ashburton Ltd. yöneticilerinden Nick Skiming, “Dün Ukrayna’da meydana gelen olaylar ile bugün piyasadaki belirsizlik seviyesi oldukça yüksek olacak. Ancak Google Inc. gibi büyük isimler biraz iyileşme sağlıyor” ifadelerini kullandı.

S&P 500, Ukrayna ve Orta Doğru ile ilgili endişelerle dün yüzde 1.2 geriledi. Gösterge endeks, 62 gün boyunca yüzde 1 oranından fazla yükseliş veya düşüş göstermediği dönemi sonlandırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)