E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsalarında büyük düşüş---

ABD borsalarında büyük düşüş

ABD borsalarında büyük düşüş
02 Şubat 2016 - 17:25 borsagundem.com

ABD hisseleri, petrol fiyatlarının tekrar 30 doların altına inmeyi denemesiyle sert bir şekilde geri çekiliyor.

Enerji şirketlerine ait hisselerde gözlenen düşüş, ABD endekslerini negatif etkiliyor. ABD'li dev petrol şirketi Exxon, çeyreklik kâr raporunda üst üste 5. kez düşüş açıklamasıyla %2'nin üzerinde değer kaybı gördü. 100'den fazla SP500 şirketi bu hafta çeyreklik sonuçlarını açıklayacak.
SP500 Endeksi dün kapanışa doğru başladığı kademeli geri çekilmesini yeni güne taşıdı ve gün boyu sürdürdü. 1904 desteğine gerileyen endeks, desteği ilk denemesinde kıramadı ve tepki alımlarına başladı. Endekste geri çekilmenin tekrar başlaması ve 1904 desteğinin 
kırılması halinde karşılaşabileceğimiz sonraki destek 1878 seviyesinde bulunuyor. Endekste yukarı yönlü işlemlerin sürmesi durumunda ise 1924 direncine ilerleme gözlenebilir.
İkon Menkul Değerler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borçlanma azaltılmalı.03 Şubat 2016 08:41

    abd borsaları aynı 2008 çöküşüne benzer çöküş yaşayabilir o zaman da yazmıştım abd bankaları çökecek diye ve çöktüler şimdi de aynı durum yaklaşmakta abd şirketleri petrol düşüşlerinden batacaklar çin,rusya,ab ülkeleri ve araplar petrol düşünce zor duruma girecekler,ihracat ve ithalat dünyada düşecek ve şirketler borç krizine girecekler sonuç petrol düştü 2008 gibi oldu diyecekler.

  • Bika02 Şubat 2016 21:33

    Dünya borsaları bugün tepetakla oldu. Petrol fiyatlarının düşüşü borsalara yaramıyor.