E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsalarında yatay seyir---

ABD borsalarında yatay seyir

ABD borsalarında yatay seyir
14 Nisan 2016 - 23:48 borsagundem.com

ABD hisseleri istihdam piyasalarının enflasyondaki hafif artışla geliştiğini gösteren veri sonrası az değişti

ABD hisse senetleri, yatırımcıların kar raporlarını değerlendirmesi ve istihdam piyasalarının enflasyondaki hafif artışla geliştiğini gösteren veri sonrası az değişti. Standard & Poor's 500 Endeksi dört ayın zirvesinde işlem gördü.

Bankalar ralli yaparken, Bank of America Corp. kazançlarını beşinci güne taşıdı. Havayolu şirketleri, beklentilerin üstünde kar açıklayan Delta Air Lines Inc. ile sıçrama yaptı. Teknoloji hisse senetleri ise Seagate Technology Plc başlangıç karlarınn tahminleri takip etmesinin ardından yüzde 20'yle sert düştü.

S&P 500, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.1'den az yüksekerek 2,082.78 seviyesine gelerek, 4 Aralık'tan beri en yüksek seviyesine çıktı. Ende geçtiğimiz hafta merkez bankalarının büyümeyi desteklemeye dair çabalarının etkili olmayacağı yönündeki şüphelerin etkisiyle düşerken, bu hafta finansal hisse senetleri ve emtia üreticileri endeksin yüzde 1.7 ilerlemesine öncülük etti. Dow Jones Sanayi Endeksi, 18 puan yükselerek 17,926.43 puana ilerledi.

S&P 500'ü Şubat ayından bu yana yukarı çıkartan ralli tekrar ivme kazanırken, değerlemelerin beş yılın ortalamasının üzerinde olmasıyla ve tarihin ikinci en uzunu olacak, boğa piyasasının yedinci yılına haftalar kala piyasalardaki şüpheci tavır hala üstün geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)