E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarABD borsası kazançlarını geri verdi---

ABD borsası kazançlarını geri verdi

ABD borsası kazançlarını geri verdi
02 Mayıs 2011 - 20:47 borsagundem.com

El Kaide lideri Bin Ladin'in öldürülmesiyle erken saatlerde ralli yapan ABD borsaları kazançlarının bir kısmını geri verdi

El Kaide lideri Bin Ladin'in öldürülmesiyle erken saatlerde ralli yapan ABD borsaları enerji, teknoloji ve finans şirketlerinin öncülüğünde kazançlarının bir kısmını geri verdi.
S&P 500 Endeksi, yüzde 0.1 değer kaybıyla New York'ta 12:42 itibariyle 1,362.29 puan olarak yüzde 0.5'lik yükselişinden geriledi. Dow Jones Sanayi Endeksi ise 65 puanlık yükselişin ardından 0.34 puan veya yüzde 0.1'den daha az düşüşle 12,810.20 puan oldu. Her iki endeks de 2008'den beri en yüksek seviyelerde seyrediyor.
San Francisco merkezli BlackRock'ta yönetici olan Russ Koesterich, Ortadoğu'da durumun karmaşık olduğunu, Bin Ladin'in ölümünün bölgedeki durumu değiştirebileceği konusunda netlik olmadığını, bunun da belirsizlik yarattığını söyledi.
S&P 500 endeksi, beklenenden yüksek kârlar ve ekonomik verilerin yatırımcıların güvenini artırmasıyla 2011'de yüzde 8'den fazla ralli yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)