E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD endeks vadelileri yatay---

ABD endeks vadelileri yatay

ABD endeks vadelileri yatay
15 Ocak 2014 - 14:57 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, veriler öncesinde yatay seyrediyor

ABD endeks vadelileri, yatırımcılar kâr verilerini ve Fed'in ekonomik verilerini beklerken, Standard & Poor's 500 Endeksi'nin dün 4 haftanın en sert yükselişini kaydetmesinden sonra yatay seyretti.

General Motors Co., yüzde 3.7 kazanırken, 3D Systems Corp. ve Stratasys Ltd. yüzde 1.5'dan fazla değer kaybetti.

Mart vadeli S&P 500 kontratları yüzde 0.2 artışla Londra saatiyle 10:45 itibariyle 1,835.8 puana çıktı. Gösterge endeks, geçen seneki yüzde 30'luk ralliden sonra Ocak'ta bu zamana kadar yüzde 0.5 kaybetti. Dow Jones Endeksi kontratları bugün 31 puan yükselerek 16,330 puana yükseldi.

Sheffield İngiltere merkezli Securequity Ltd.'nin traderı Jawaid Afsar, "Hisse piyasaları şu ana kadar iyi olduklarından yatırımcıları biraz hayal kırıklığına uğratabilir, ancak genel görüş hala yukarı yönlü," diye görüş bildirdi.

Bloomberg verilerine göre, S&P 500 endeksindeki şirketlerin toplam piyasa değeri bu şirketlerin toplam tahmini kârlarının 15.6 katı seyretti.

Bank of America Corp. ve Fastenal Co. çeyreklik finansal verilerini bugün yayımlayacaklar. Goldman Sachs Group Inc. ve Citigroup Inc.'nin içinde bulunduğu S&P 500'ün 14 üyesi verilerini yarın açıklayacaklar. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahminlerine göre, endeksteki şirketlerin 4. çeyrekteki hisse başına kârının yüzde 4.9, satışların ise yüzde 1.8 artması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)