E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD endeks vadelileri yatay seyretti---

ABD endeks vadelileri yatay seyretti

ABD endeks vadelileri yatay seyretti
12 Aralık 2013 - 16:11 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, perakende satışları ve işsizlik başvuruları verilerini fiyatlayarak büyük bir değişiklik yaşamadı

ABD endeks vadelileri, hisselerin bir ayın en dik düşüşünü yaşamasının ardından, yatırımcıların perakende satışları ve işsizlik başvuruları verilerini değerlendirerek Fed'in ne zaman tahvil alımlarını azaltacağına ağırlık vermeleri ile büyük bir değişiklik yaşamadı.

Oracle Corp., RBC Capital Markets LLC tarafından hisse notunun düşürülmesi ile yüzde 2.3 geriledi. Athletica Inc., dördüncü çeyrek kâr tahmininin analist beklentilerinin atlında kalmasıyla yüzde 9.1 düştü. Facebook Inc. ise gelecek hafta Standard & Poor's 500 Endeksi'ne katılacağının açıklanmasıyla yüzde 3.9 kazanç sağladı.

S&P 500 Aralık vadeli endeksi yüzde 0.1 gerileyerek New York saati ile 08:34'te 1,778.40 puan oldu. Dow Jones vadeli kontratları ise 21 puan, yani yüzde 0.1 kayıpla 15,815 puanda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)