E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Hazine bakanı: Yaptırım tehdidi yok ---

ABD Hazine bakanı: Yaptırım tehdidi yok

ABD Hazine bakanı: Yaptırım tehdidi yok
28 Ekim 2017 - 20:46 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, bugün yaptığı açıklamada üst düzey bir Türk yetkilisi ile yaptığı görüşmede Türkk bankalarına yaptırım uygulanacağını söylediği yönündeki dedikolduları yalanladı.


ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, bugün yaptığı açıklamada üst düzey bir Türk yetkilisi ile yaptığı görüşmede Türkk bankalarına yaptırım uygulanacağını söylediği yönündeki dedikolduları reddeederek, böyle bir konunun sözkonusu konuşmada gündeme gelmediğini ifade etti.
Ortadoğu bölgesine yapacağı bir haftalık gezi sırasında gazetecilere açıklama yapan bakan, "Türkiye bu aşamada sözkonusu hususla ilgi alanımızda bulunmuyor ve bu dedikoduların zerrece doğduluk payı yok" ifadelerini kullandı.
Bakan bu konuda Türk yetkililerle görüşmelerde bulunduğunu ancak bu görüşmelerde yaptırım konusunun hiç bir şekilde gündeme gelmediğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sansarlar29 Ekim 2017 17:28

    Bu aşamada yokmuş ama sonrası için birşey demiyor bunlar Türkiyeden ve özel hesaplardan yüklü haraç almadan bu işin peşini bırakmaz özellikleri bu

  • KARTALAĞABEYLİ28 Ekim 2017 22:11

    YAPTIRIM TEHDİDİ YOK AMA YATIRIM TEHDİDİ VAR MI?USDTRY BAZ ALINDIĞINDA BELLİ OLMUYOR MU?