E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisse senetleri yeni rekora hazırlanıyor ---

ABD hisse senetleri yeni rekora hazırlanıyor

ABD hisse senetleri yeni rekora hazırlanıyor
20 Aralık 2017 - 13:51 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasaları endeksleri vadeli piyasalarda yukarı yönlü bir seyir izleyerek, spot piyasanın güne yükselişle başlayacağına işaret ediyor.

BORSAGUNDEM.COM

ABD hisse senedi piyasaları endeksleri vadeli piyasalarda yukarı yönlü bir seyir izleyerek, spot piyasanın güne yükselişle başlayacağına işaret ediyor. Kongre, vergi reformu tasarısını Trump'ın imszasına sunmaya hazırlanıyor.

Şu sıralarda vadeli piyasalarda Dow Jones Sanayi endeksi 86 puan artışla 24,861 seviyesinden işlem görüyor. Gösterge endeks dün yüzde 0.2 oranında ve 37.45 puan düşüşle ve bu zamana kadarki en yüksek kapanışının hemen altında günü tamamlamıştı. Bu da endeksin açılış öncesindeki bu yükselişini koruması halinde güne yeni bir rekorla başlayacağına işaret ediyor.

S&P 500 endeksi 7.90 puan ve yüzde 0.3 oranında artışla 2,692 puandan ve Nasdaq-100 endeksi 17.75 puan ve yüzde 0.3 oranında artışla 6,518.50 puandan işlem görüyorlar.

Piyasalar bugün tamamen vergi reformuna odaklanmış görünüyor. Temsilciler Meclisi tarihi vergi reformunu kabul ederek, Senatoya gönderdi. Senato ise bugün erken saatlerde, tasarıyı ufak değişimlerle onayladı. Bu değişimlerin şimdi tekrar Temsilciler Meclisi tarafından onaylanması bekleniyor.

Temsilciler Meclisi Bugün ABD için erken saatlerde bir oylama yapmayı planladı. Eğer bu oylama tamamlanıp tasarı Trump'a gönderilirse, Trump TSİ 21:00'da bir basın açıklaması yapacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)