E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisseleri dar banda sıkıştı---

ABD hisseleri dar banda sıkıştı

ABD hisseleri dar banda sıkıştı
07 Haziran 2015 - 18:12 borsagundem.com

ABD hisseleri verilerle oluşan ekonomik görünüm doğrultusunda 1994’ten bu yana haftalık bazda kaydedilen en düşük aralıkta işlem gördü

ABD hisseleri, yatırımcıların ekonomik verileri fiyatlaması ile haftalık bazda 21 yıldan bu yana gerçekleşen en dar aralıkta işlem gördü.

Hisseler, geçtiğimiz hafta Standard & Poor’s 500 kayıp ve kazançlar arasında dalgalanırken, endeks bu periyodu yüzde 0.7 düşüş ile tamamladı. Söz konusu düşüş ile endeks 6 hafta artarda gerilerken, 1994’ün Mayıs ayından bu yana en uzun süreli durgun seyrini kaydetti.

St. Louis’deki Edward Jones & Co. yatırım stratejisti Kate Warne “Ekonomik güçlülük uzun dönemde etkisini gösteren bir değişken. Piyasadaki genel trend, ılımlı bir artış yönünde olsa da belirsizliklerin yarattığı endişeler doğrultusunda aşağı ve yukarı yönlü hareketler kaydedilmeye devam edecektir” dedi.

S&P 500 geçtiğimiz haftayı 21 Mayıs’ta kırılan rekorun yüzde 1.8 gerisinde tamamladı. Gösterge endekste bu yılın en büyük ve en düşük seviyede kapanışları arasındaki fark yüzde 6.9 oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)