E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri düşüşe geçti---

​ABD hisseleri düşüşe geçti

​ABD hisseleri düşüşe geçti
25 Mart 2014 - 19:14 borsagundem.com

ABD hisseleri, emtia fiyatlarının enerji ve ham madde hisselerini ateşlemesi ve tüketici hisselerinin gerilemesi ile dalgalanıyor

ABD hisseleri, emtia fiyatlarının enerji ve ham madde hisselerini ateşlemesi ve tüketici hisselerinin gerilemesi ile dalgalanıyor. 

Schlumberger Ltd. ve Freeport-McMoRan Copper & Gold Inc., petrol ve bakır fiyatlarının yükselmesi ile en az yüzde 1.4 ilerlediler. Walgreen Co. 76 ecza dükkanını kapatmayı planladığını açıklaması ile yüzde 2.4 tırmandı. Carnival Corp. ise yıllık kâr tahminini daraltması ile yüzde 5.3 geriledi. 

S&P 500 Endeksi büyük bir değişiklik yaşamayarak New York saati ile 12:27'de 1,856.26 puan oldu ve erken saatlerdeki yüzde 0.8'e varan kazancı sildi. Dow Jones endeksi 20.56 puan, yani yüzde 0.1 artışla 16,297.25 puanda. Yine aynı saatlerde S&P 500 işlem hacmi 30 günlük ortalama ile aynı çizgide seyretti. 

Schaeffer’s Investment Research kıdemli araştırma başkan yardımcısı Todd Salamone, önümüzdeki birkaç haftada faydasız dalgalanmalar beklediklerini ifade etti. 

S&P 500 dün, ekonomik verilerin ABD'de imalat ve biyoteknoloji hisselerinin gerilemesi ile düşüş kaydetti. Gösterge endeks 21 Mart'ta gün içi rekoruna ulaşmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)