E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri faiz endişeleri ile geriliyor---

​ABD hisseleri faiz endişeleri ile geriliyor

​ABD hisseleri faiz endişeleri ile geriliyor
29 Eylül 2014 - 20:15 borsagundem.com

ABD hisseleri, Hong Kong’daki gösteriler ve yatırımcının iyi gelen verilerin ardından erken faiz beklentilerini artırması ile, geriliyor

ABD hisseleri, Standard & Poor’s 500 Endeksi’nin 2 ayın en kötü haftasını kaydetmesinin ardından, Hong Kong’daki gösteriler ve yatırımcının iyi gelen verilerin ardından erken faiz beklentilerini artırması ile, geriliyor.

S&P 500 yüzde 0.3 gerileyerek New York saati ile 11:37’de 1,977.22 oldu. Dow Jones endeksi 53.78 puan veya yüzde 1 düşerek 17,059.37 puanda. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0.1 aşağıda seyrediyor. S&P 500’deki şirketlerin işlemleri 30 gün ortalaması ile aynı düzeyde seyrediyor.

New York’taki Rhino Trading Partners LLC baş hisse stratejisti Michael Block “ Son 6 seansta fazla iniş çıkış yaşadık. Ama merkez bankalarının halen genişleyici olmaları ve büyümenin iyi bir düzeyde gelmesi, yukarı yönlü bir hareketi mümkün kılıyor. Makro meseleler nedeniyle bazı inişler olabilir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)