E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisseleri güne yükselişle başladı---

ABD hisseleri güne yükselişle başladı

ABD hisseleri güne yükselişle başladı
13 Haziran 2014 - 16:47 borsagundem.com

ABD hisseleri, Intel Corp.'un rallisi ve şirket anlaşmalarıile yükselerek, bu haftaki kayıpları azaltıyor

ABD hisseleri, Intel Corp.'un rallisi ve şirket anlaşmalarının Irak'taki tansiyon ile oluşan petrol üretimini aksatabileceği endişelerini bastırması ile yükselerek, bu haftaki kayıpları azaltıyor.

Intel, ikinci çeyrek ve yıllık satış tahminini artırması ile yüzde 7.2 ilerledi. Express Inc., Sycamore Partners'ın şirketi satın almayı planladığını açıklaması ile yüzde 23 tırmandı. OpenTable Inc.  ise Priceline Group Inc.'in şirketi 2.6 milyar dolara satın almayı onaylaması üzerine yüzde 48 sıçradı.

Standrad & Poor's 500 Endeksi yüzde 0.2 yükselerek New York saati ile 09:32'de 1,932.82 puan oldu. Dow Jones endeksi ise 9.54 puan, yani yüzde 0.1 artışla 16,743.73 puanda. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0.3 ilerledi.

S&P 500 dün, Irak'taki şiddet olaylarının artması ile düşüşü üçüncü güne taşıyarak, son 2 ayın en uzun kayıp sürecini kaydetti. Endeks 9 Haziran'a kadarki süreçte üst üste 4 gün rekor kırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)