E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisseleri günü hafif düşüşle kapadı---

ABD hisseleri günü hafif düşüşle kapadı

ABD hisseleri günü hafif düşüşle kapadı
24 Mart 2016 - 22:44 borsagundem.com

ABD hisse senetleri, Standard & Poor's 500 Endeksi'nin 2016 kayıplarını silen 5 haftalık ardı ardına yükseliş serisini bozmasıyla, fazla değişmedi

ABD hisse senetleri, Standard & Poor's 500 Endeksi'nin 2016 kayıplarını silen 5 haftalık ardı ardına yükseliş serisini bozmasıyla, fazla değişmedi.

22 haftanın en düşüğünden iyileşen endeks, enerji sektörü, ham maddeler ve finansal hisse senetleri gibi ralliyi destekleyen grupların, bu haftanın en aşağı yönde performanslarını gerçekleştirmesiyle, enerjisini tükettiğine dair daha fazla sinyaller verdi. Petrol ve gaz üreticileri, petroldeki kayıpların azalmasıyla yüzde 1.6 kadar olan kayıplarını telafi ettikten sonra yükseldi.

S&P 500 Endeksi, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.1'den daha az düşerek 2,036.02 seviyesine geriledi ve haftayı da 0.7 düşük seviyede kapattı. ABD piyasaları yarın 'Kutsal Cuma' nedeniyle kapalı olacak.

New Jersey'deki Stifel Nicolaus & Co.'da portföy yöneticisi olan Kevin Caron, "Piyasalarda ivmelenmede bir parça da olsa duraksama görünüyor." dedi ve "Şu anda merkez bankasının faaliyetlerinin getirdiği desteğin ardından bizi daha ileriye ne taşıyabilir ona bakıyoruz, şu anda bir katalizörümüz yok" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)