E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri yükseldi---

​ABD hisseleri yükseldi

​ABD hisseleri yükseldi
21 Kasım 2013 - 19:12 borsagundem.com

ABD hisseleri, ülkede işsizlik başvurularının beklenenden daha aşağıda çıkarak iki ayın en düşüğünde olması sonrasında yükseliyor

ABD hisseleri, ülkede işsizlik başvurularının bekenenden daha aşağıda çıkarak iki ayın en düşüğünde olması sonrasında yükselirken, Standard & Poor's 500 Endeksi üç günlük düşüşü sonlandırdı.

John Controls Inc., hisse geri alım programını 3 milyar dolar artırmasıyla yüzde 7 sıçradı. General Motors Co., ABD Hazine Bakanlığı'nın elinde bulundurduğu şirket hisselerini satmayı planlamasıyla yüzde 2.3 yükseldi. Target Corp. ise gelirlerindeki düşüş ile yüzde 4.1 kaybetti. 

S&P 500 Endeksi yüzde 0.5 yükselerek New York saati ile 10:11'de 1,789.62 puan oldu. Gösterge endeks son üç günde, Fed'in teşvikleri önümüzdeki aylarda azaltabileceği söylentileri ile yüzde 1'e yakın geriledi. Dow Jones endeksi ise 74.91 puan, yani yüzde 0.5 artışla 15,975.73 puanda. 

Federated Investors Inc. fon yöneticisi Lawrence Creatura, "Arka arkaya üç olumsuz günün sonrasında biraz nefes alınmasını beklemek, en azından günün başında, makul bir durum. İş gücüne yönelik iyi haberler aldık, bu da yükselişe işaret eden bir unsur" dedi. 

S&P 500 Endeksi 2013 yılı içerisinde yüzde 25 ralli yaparak son 10 yılın en iyi yıllık kazancına doğru ilerliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)