E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD hisseleri yükseliyor---

​ABD hisseleri yükseliyor

​ABD hisseleri yükseliyor
21 Şubat 2014 - 20:19 borsagundem.com

ABD hisseleri, şirketlerin beklentileri aşan bilançolarının, konut satışlarındaki düşüşü gölgede bırakması ile yükseliyor

ABD hisseleri, Intuit Inc. ve Priceline.com gibi şirketlerin beklentileri aşan bilançolarının, ikinci el konut satışlarındaki düşüşü gölgede bırakması ile yükselirken, Standard & Poor's 500 Endeksi üst üste üçüncü haftalık kazancı genişletti. 

Priceline ve Intuit en az yüzde 3.3 yükseldiler. Seagate Technology PLC, RBC Capital Markets LLC'nin hisse notunu yükseltmesi ile yüzde 1.8 değer kazandı. Groupon Inc, beklentilerin altında gelen karıyla yüzde 18 kayıp yaşadı.

S&P 500 Endeksi yüzde 0.3 yükselerek New York saatiyle 12:21'de 1,844.53 puan oldu. Endeks bu haftaki yükselişi ile 15 Ocak'taki zirve rekoruna yüzde 0.5 yaklaştı ve bu yıla başladığı seviyede. Dow Jones endeksi ise 33.9 puan, yani yüzde 0.2 yükselişle 16,167.13 puanda. 

"Piyasa hala yukarı yönlü ve ABD'deki durum kesinlikle olumlu," diyen Londra merkezli Beaufort Securities Ltd.'nin şef yatırım stratejisti Mike Franklin, "Ekonomik arkaplan bayağı karışık çünkü verilerde istikrar yok, hava koşulları verileri kötü etkiliyor," şeklinde görüş bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)