E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD IŞİD için Türkiye'ye koalisyon önerisi---

ABD IŞİD için Türkiye'ye koalisyon önerisi

ABD IŞİD için Türkiye'ye koalisyon önerisi
05 Eylül 2014 - 12:58 borsagundem.com

NATO zirvesinde ABD, IŞİD'le mücadele etmek için Türkiye'yi koalisyona çağırdı

Galler'de düzenlenmekte olan NATO zirvesinde, Irak Şam İslam Devleti'ne (IŞİD) karşı mücadele etmek üzere koalisyon kurulması çağrısı yapıldı. Söz konusu koalisyonda Türkiye'nin de adı geçiyor.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, NATO zirvesinde 10 müttefik ülkeye IŞİD'e karşı mücadele etmek için bir araya gelme çağrısı yaptı. Söz konusu ülkeler arasında ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Danimarka, Polonya, Kanada, Avustralya ve Türkiye yer alıyor. 

Kerry ayrıca, eylül ayının sonlarında düzenlenecek Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısının IŞİD'le mücadele planı yapmak için uygun olacağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7205 Eylül 2014 15:11

    Cevabını bildikleri önerileri yapmalarının sebebi ne ola ki?

  • serkan05 Eylül 2014 14:58

    fotoya bakıp kağıtları karıştırmalarına bakarsan ne ciddi adamlar dersin

  • Vatansever05 Eylül 2014 14:07

    Sonucda,Dunyanin bu kesiminde huzur baris olsun istemiyorlar,Isteseler birgunde hersey hallolur,Tum kesimlei silah veren gene ayni gucler deyilmi ABD/Israil Yeni silahlarini nsail deniyecek ki+Buyuk birde silah pazari olusuyor

  • HA ŞİTTİR05 Eylül 2014 13:34

    Mısırda Darbe yapılırken Bizimkiler Natoyu göreve çağırmıştı. Suriyede 300,000 müslüman ölürken nato seyretti. Irakta 2,000,000 müslüman ölürken nato sırtını döndü. Ama iş abd çıkarlarına dayanınca hemen koalisyon. 1-) İŞİD ABD projesidir. 2-) İŞİD Silah ve Mümimmatı İsrailden almaktadır. 3-) İŞİD e istihbaratı MI5 İngiltere vermektedir. 4-) iNSAN kendine karşı koalisyon kurar mı. 5-) Yeni bir çekiç güç vakası olur.