E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD IŞİD'i vurdu---

ABD IŞİD'i vurdu

ABD IŞİD'i vurdu
07 Ekim 2014 - 09:34 borsagundem.com

Bir top ve bir doçka ağır makineli silah imha edildi

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, Kobani'ye giren IŞİD terör örgütüne hava saldırısı düzenledi. Gece saat 24.00 sıralarındaki saldırıda, bir top ve bir doçka ağır makineli silahın imha edildiği ileri sürüldü.
ABD Merkez Kuvvetleri Komutanlığı (CENTCOM), IŞİD'e karşı savaş uçakları ve insansız savaş uçakları saldırılarının ile Irak ve Suriye'de hafta sonu da sürdüğünü açıkladı. CENTCOM açıklamasında, Suriye'de IŞİD'e karşı yapılan hava saldırılarında, Raqqah ve Dayr az Zawr yakınlarında iki tankın, Kobani'nin güneyinde bir IŞİD mevziisinin vurulduğu belirtildi. CENTCOM, Irak'ta yapılan saldırılarda da Fellucenin kuzeydoğusunda iki havan topu ile sığınağın, Ramadi'nin batısında IŞİD’lilerin yerleşik olduğu bir binanın vurulduğunu bildirdi. CENTCOM, hava saldırılarına koalisyon güçlerinden Belçika ve İngiltere'nin de destek verdiğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)