E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD, Rusya ve AB'de olağandışı hareketlilik---

ABD, Rusya ve AB'de olağandışı hareketlilik

ABD, Rusya ve AB'de olağandışı hareketlilik
02 Temmuz 2019 - 20:11 borsagundem.com

Mike Pence New Hampshire'daki programını son anda iptal ederek Washington'da kaldı. Pence'in programını iptal etmesinin ardından, Putin de tüm programını iptal etti. Ayrıca AB'nin de acil güvenlik toplantısına hazırlandığı iddia edildi

ABD, Rusya ve Avrupa Birliği’nde olağandışı hareketlilik yaşanıyor. İlk olarak ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in New Hampshire eyaletine yapacağı seyahatini son anda iptal ederek Washington'da kalması soru işaretlerine neden olurken, Beyaz Saray acil bir durum olmadığını açıkladı.

Amerikan medyasında çıkan "Pence acil bir görüşme için Beyaz Saraya çağrıldı" haberlerinin ardından Pence'in Sözcüsü Alyssa Farah, Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Farah, "Başkan Yardımcısının Washington'da kalmasını gerektiren bir durum ortaya çıktı. Acil bir durum yok. Kendisi en kısa sürede New Hampshire'a ziyaretini yeniden planlayacak." ifadesini kullandı.

Öte yandan, Amerikan medyasına açıklama yapan üst düzey bir ABD'li yetkili, "Konu Başkan veya Başkan Yardımcısının sağlık durumuyla ilgili değil. Ulusal güvenlikle ilgili de değil." dedi.

Beyaz Saray, Pence'in seyahatini neden iptal ettiğine açıklık getirmezken, Mike Pence'in Washington'da kalacağını ancak spesifik olarak Beyaz Saraya çağrıldığı iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

PUTIN DE TÜM PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Pence'in Beyaz Saray'a çağrılmasından kısa bir süre önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gün içerisindeki bütün programlarını iptal ederek Savunma Bakanı Şoygu ile bir görüşme planlamıştı. Rus basını görüşmenin 14 denizcinin öldüğü denizaltı yangını ile ilgili olduğunu belirtti.

Toplantıdan edinilen bilgilere göre, Putin denizaltı kazasıya ilgili soruşturma emri verdi.

AB’DE ACİL GÜVENLİK TOPLANTISI İDDİASI

Akabinde Avrupa Birliği içinde bir güvenlik toplantısı gerçekleştirileceği öne sürüldü. Ancak bahsi geçen bazı birimlerin AB içinde bulunmayışı bu iddiaya yönelik kuşku doğuruyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa03 Temmuz 2019 01:07

    delinin biri kuyuya taş atmış millet 3.dünya savaşı çıkarıyor kaynağınız ne ne denizaltısı sallamyın  denizaltıfalan değil ezbere iş yapıyrzsunuz kopyala yapıştır

  • Sedat03 Temmuz 2019 00:06

    Alım zamanı herkesin korktuğu zaman cesaretli olacan borsada

  • İyi03 Temmuz 2019 00:03

    İyimiş demek borsa uçacak

  • Celal İmamgiller02 Temmuz 2019 22:46

    günün birinde bu olacak ve kafir kafiri kıracaktır.bunların müslümanlara yaptıkları yüce ALLAH öbür dünya yamı bırakacağınızı zannettiniz.bu dünya da da bedelini ödeyecekler.

  • Meraklı 02 Temmuz 2019 22:34

    Yorumlar uçuyor. 1- Trump öldürülmek istendi veya ağır yaralı ya da öldü. 2- ABD İran’ı her an vurabilir. 3- İsrail ortalığı karıştırdı. 4- ABD Rus denizaltısını vurmuş olabilir. 5- Ukrayna tatbikatında olumsuz bir durum oldu. 6- Liderler zehirlendi. 7- Bir olay oldu ve toplantı terk edildi.

  • Nihat02 Temmuz 2019 21:44

    Büyük ihtimal Trump a suikast yaptılar.  Trump derin devletin zaten hedefinde Kenedy lerin yolunda olduğunu  kendisi ve eşi onlar gibi giyinerek ifade etmişti. Derin devlet savaş ve kan istiyor!  Bu çok açık!  Bilhassa Türkiye ve Rusya ile şen şakrak olmaları bu şeytan evlatlarının hiç hoşuna gitmedi.  Yılanın başı İngiltere Lonra ve Buckhinham sarayı mahzenleridir.  Bu alçaklar ve kendilerine tapan avanesi   şeytani ayin ve toplantılar düzenlerler.   Bir düşünün güya İslami terörist elinde bıçakla kalabalığa saldırsın!  Bunların açık bir kurgu olduğu ne kadar açık. Sadece infial ve nefret oluşturmak için yapılan işler!  İkiz kulelere saldırı gibi!  Putin ve Erdoğan ın Liderlikler  kökü dışarıda olan derin devlet terörünü bayağı temizlese de bu alçaklar asla vazgeçmez!  

  • Savaşa hayır02 Temmuz 2019 21:44

    Abd iranı hürmüz boğazında vurdu.tüm dünya teyakkuzda.çin ve rusya sanki savaş gemilerini yolladı o bölgeye.

  • dursun ramazan02 Temmuz 2019 21:28

    abd iranı vuracak

  • Ahmet tecer02 Temmuz 2019 21:22

    bazı gazeteler de  Nüklüeer Sızıntı olduğu yazıyor. 

  • ET02 Temmuz 2019 21:01

    Kesin uzaylılar geliyor

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU02 Temmuz 2019 20:59

    iyiki bugün mala dalmamısım kokusu gece çıkar altının onsu bir anda yüzde bir altmış tırmandı.borsalar yarın sert düşüşle acılabilir konunun vahametine göre.

  • Başkan 02 Temmuz 2019 20:50

    Kedidir o kedi...

  • Trump ölmüş 02 Temmuz 2019 20:29

    Böyle dedikodular var

  • dursun ramazan02 Temmuz 2019 21:29

    ABD iranı vuracak galiba