E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD, sınırlarını aşı olanlara açıyor---

ABD, sınırlarını aşı olanlara açıyor

ABD, sınırlarını aşı olanlara açıyor
15 Ekim 2021 - 16:22 borsagundem.com

ABD, tüm kara ve hava sınırlarını, tam aşılı yabancı ülke vatandaşlarına 8 Kasım’dan itibaren açacağını duyurdu.

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Kevin Munoz, Twitter hesabından yaptığı açtığı açıklamada, "ABD, ülkemize seyahat eden yabancı ülke vatandaşları için aşı zorunluluğu getiren yeni seyahat politikasını 8 Kasım'dan itibaren uygulamaya başlayacak" bilgisini paylaştı.

Söz konusu kararda kamu sağlığı meselelerinin önemli olduğunun altını çizen Munoz, "Bu politikalar, uluslararası hava ve karayolu ile seyahat için uygulanacaktır" ifadesini kullandı.



Öte yandan ABD yönetimi uçuştan önce son 72 saat içinde yapılmış negatif PCR test sonucu uygulamasına devam edecek. Ayrıca söz konusu politika ile ABD'nin yasaklı ülkeler listesinde bulunan Shengen ülkeleri ve İngiltere'den de yabancı ülke vatandaşlarının ABD'ye seyahatine izin verilecek.
 
Karar ile yaklaşık 19 aydır kapalı olan Meksika ve Kanada sınırlarından karayolu ile ABD'ye giriş de mümkün olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)15 Ekim 2021 22:12

    ABD ye gelmeyin. Keşke Türkiyede olsak diyoruz hep. ABD de millet aç, sokakta yatıp kalkıyor. Evsizler var. Sağlık sistemi  çok pahalı. Keşke Türkiye gibi olsa ABd diyor zenciler, Saat satıyordum İstanbulda, ekmek elden su gölden diyor. Türkiye yi özlüyor afrikalılar California da. Kıymetini bilin yaşadığınız toprakların. Ordada var usd, burdada var. Aynı para sonuçta. Türkiyede marketlerde ürün var, ABD de felan marketlerde paran olsada ürün alamıyorsun. Ne mutlu sizlere Ezan sesleri ile uyanıyorsunuz sabah 6 da....   : )

  • Tekno papaz 15 Ekim 2021 20:26

    Ne aşıymış be

  • Cego15 Ekim 2021 19:50

    Sen varsın ya

  • Ceza15 Ekim 2021 16:47

    Merhaba borsa şike dolu aylarca bazı gişeler durman çıkıyor bazıları 6 düşüyor???

  • Türkoğlutúrk15 Ekim 2021 16:34

    Su itlerini birlerini toplasa artik