E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri dalgalanıyor---

ABD vadelileri dalgalanıyor

ABD vadelileri dalgalanıyor
31 Temmuz 2013 - 15:10 borsagundem.com

Fed'in bugün sona erecek olan iki günlük toplantısı sonrasında yapılacak açıklamalar beklenirken dalgalı seyrediyor

ABD endeks vadelileri, Standard & Poor's 500 Endeksi Ocak ayından bu yana en büyük aylık kazanca doğru ilerlerken, yatırımcıların iki gündür devam eden Fed toplantısının ardından yapılacak açıklamaları beklemesiyle dalgalı seyrediyor.
Riverbed Technology Inc., üçüncü çeyrek kâr ve satışlarının analist beklentilerinin gerisinde kalmasıyla New York ilk işlemlerinde yüzde 17 geriledi. Gelir bakımından dünyanın en büyük biyoteknoloji şirketi Amgen Inc. sonuçları açıkladıktan sonra Almanya'da yüzde 1.9 değer kaybetti. Symantec Corp. ise kârların tahminleri aşmasıyla yüzde 6.8'lik bir sıçrama gerçekleştirdi.
S&P 500 Eylül vadeli endeksi yüzde 0.1'in üzerinde artarak New York saati ile 07:02'de 1,685.2 puan oldu. Gösterge endeks dün yüzde 0.1'den az bir artış yaşarken gün boyunca kazanç ve kayıplar arasında dalgalı seyretti. Dow Jones vadeli kontratları ise 4 puan, yani yüzde 0.1'den az bir kayıpla 15,489 puana geriledi.
Chicago merkezli Nuveen Asset Management LLC şef hisse stratejisti Robert Doll, "Fed geçtiğimiz günlerde, saatte 100 km hızla gidilirken bir noktadan sonra bunu 80'e çekeceklerini söyledi. Kâr çizgilerini dikkatlice izliyorum. Veriler ekonominin iyi ama mükemmel olmadığını yansıtıyor" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)