E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri sakin!---

ABD vadelileri sakin!

ABD vadelileri sakin!
04 Eylül 2013 - 14:47 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri son bir haftanın zirvesini görmesinin ardından sakin bir seyir izliyor

ABD endeks vadelileri bir haftanın zirvesine çıkışın ardından Fed'in ekonomi raporu ve Senato'nun Suriye konusunda oylama yapmasından önce çok değişmedi.
LinkedIn Corp. yaklaşık 1 milyar dolar değerinde hisse satacağını açıklamasıyla Almanya işlemlerinde yüzde 2.2 değer kaybetti. Microsoft Corp. ise Morgan Stanley tarafından tavsiyelerin düşürülmesi üzerine erken New York işlemlerinde düştü. H&R Block Inc. New York işlemlerinde yüzde 3.7 düştü.
Standard & Poor's 500 Endeksi Eylül vadelileri yüzde 0.1 düşerek Londra saatiyle 10:55'te 1.637.2 puan oldu. S&P 500 dün gün içinde yüzde 1.1'e varan yükselişler yaşamasına rağmen daha sonra bu kazancı yüzde 0.4'e indirdi. Dow Jones vadelileri 22 puan düşüşle 14,805 oldu.
Charles Schwab Corp. portföy yöneticisi Kully Samra, "Bej Kitap yatırımcıların beklediği ekonomik raporlar arasında en önemlisi. Bu Fed'in yakından baktığı bir şey ve Eylül ayı toplantısı öncesinde en büyük raporlardan biri. ABD yatırımcıları aynı zamanda Suriye olayını yakından takip ediyor. Piyasalar için ABD'nin Suriye konusunda ne yapacağı çok önemli" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)