E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarABD vadelileri sakin seyrediyor---

ABD vadelileri sakin seyrediyor

ABD vadelileri sakin seyrediyor
14 Haziran 2013 - 15:34 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, S&P 500 Endeksi'nin dün yaşadığı hızlı yükselişin ardından yatay seyrediyor

ABD endeks vadelileri, Standard & Poor's Endeksi'nin bu yıl içerisindeki ikinci en büyük yükselişini dün gerçekleştirmesinin ardından büyük bir değişiklik yaşamazken, yatırımcılar tüketici güveni verilerini bekliyorlar.
Eli Lilly & Co., deneme aşamasındaki bir alzheimer ilacının orta seviye denemelerini durdurmasıyla New York ilk işlemlerinde yüzde 1.1 geriledi. Groupon Inc., Deutsche Bank AG tarafından hisselerinin yükseltilmesi ile yine New York ilk işlemlerinde yüzde 7.1 artış gösterdi.
S&P 500 Eylül vadeli endeksi yüzde 0.1 gerileyerek New York saati ile 07:41'de 1,629.2 puan oldu. Gösterge endeksi dün, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) reker düşük faiz oranlarını sürdüreceği söylentileri arasında yüzde 1.5'lik ralli yapmıştı. Dow Jones vadeli kontratları ise bugün 12 puan, yani yüzde 0.1 kayıpla 15,105 puan oldu.
Deutsche Bank'ın temel strateji şefi Jim Reid, "Dün ABD'de beklenenden daha iyi çıkan veriler, riskli varlıklara yardım eli uzattı. Önümüzdeki güne dönecek olursak, tahvil alımlarını azaltma tartışması üzerine gelecek olan tepkiler ve gelecek hafta yapılacak olan FOMC toplantısı sanıyorum ki ağırlıklı temamız olacak" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)