E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri yükseliş sinyali veriyor---

ABD vadelileri yükseliş sinyali veriyor

ABD vadelileri yükseliş sinyali veriyor
26 Şubat 2014 - 15:17 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, yatırımcıların ABD birinci el konut satışları verisini beklemesi ile yükseldi

ABD endeks vadelileri, yatırımcıların ABD birinci el konut satışları verisini beklemesi ile yükselerek, Standard & Poor's 500 Endeksi'nin düşüşün ardından yükseleceği sinyalini verdi.

Lowe's Cos., konut sektöründe toparlanmanın devam etmesi ile çeyrek dönem gelirlerinin arttığını açıklamasıyla yüzde 3.9 ilerledi. Aerupostale Inc. yüzde 7.4 tırmanırken, LinkedIn Corp. ise RBC Capital Markets'in şirket hisselerini alma tavsiyesi vermesi üzerine yüzde 2.5 değer kazandı. First Solar Inc., çeyrek dönem kârında yüzde 58 düşüş açıklamasıyla yüzde 14 kaybetti.

S&P 500 Mart vadeli endeksi, yüzde 0.2 yükselerek New York saati ile 07:29'da 1,849.3 puan oldu. Gösterge endeks dün, konut fiyatları ve tüketici güveninde yavaşlama görülmesi ile gerilemiş ve tüm zamanların zirvesinden yüzde 0.2 aşağıda günü tamamlamıştı. Dow Jones vadeli kontratları ise 23 puan, yani yüzde 0.1 yükselerek 16,210 puan oldu.

ABD'de New York saati ile 10:00'da açıklanacak olan ve 2013'te 2008'den bu yana talep açısından en iyi yılı gerçekleştiren birinci el konut satışlarının, Ocak'ta üst üste üçüncü ayda gerilediği tahmin ediliyor. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahmin medyanı, satışların yüzde 3.4 gerileyeceği ve 400,000 yıllık hıza düşeceği yönünde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)