E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri yükseliyor---

ABD vadelileri yükseliyor

ABD vadelileri yükseliyor
09 Eylül 2013 - 13:43 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri Çin verilerinden de destek bularak S&P 500'ün yükseleceği sinyallerini veriyor

ABD endeks vadelileri Çin'den gelen pozitif ihracat verileri üzerine yükselerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin üst üste 5. gün tırmanış kaydedeceği sinyalini veriyor.
S&P 500 Endeksi'nde bu ay sona erecek olan kontratları yüzde 0.3 değer akzanarak Londra saatiyle 10:20'de 1,657.8 puan oldu. Dow Jones vadeli kontratları ise 33 puan yükselerek 14,942 oldu.
Coutts & Co. küresel hisse strateji direktörü James Butterfill, "Asya'dan gelen ekonomik veriler piyasaları destekliyor ama yatırımcıların kısa vadede Suriye'ye yönelik gelişmelerle ilgili tetikte olacağı ve Fed'in bir sonraki adımın gözleyeceği konusunda şüphe yok" yorumunu yaptı.
Çin'de okyanus ötesi sevkiyatlar bir yıl öncesine göre yüzde 7.2 ilerledi. Bloomberg News anketine katılan ekonomistlerin tahmin medyanı ise yüzde 5.5'lik artış olarak gerçekleşti. Tüketici fiyatları ise yüzde 2.6 yükseldi.
ABD Başkanı Barack Obama yasa yapıcıları bu hafta Suriye'ye bir askeri müdahale gerçekleştirmek konusunda ikna etmeye çalışacak. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen G-20 zirvesinde yabancı liderlerin desteğini kazanamayan Obama, şimdi Kongre'yi ikna etmek için çabalıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)