E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD vatandaşlarını uyardı: Acil durum planı hazırlayın---

ABD vatandaşlarını uyardı: Acil durum planı hazırlayın

ABD vatandaşlarını uyardı: Acil durum planı hazırlayın
03 Ağustos 2024 - 18:35 borsagundem.com

ABD'nin Beyrut Büyükelçiliği'nden Lübnan'daki vatandaşları için güvenlik uyarısı yayımladı. Açıklamada ülkeden ayrılmak isteyenlerin uçak bileti almaya teşvik edildiği belirtilirken kalmak isteyenlere “acil durum planı hazırlamaları” tavsiye edildi.

ABD'nin Beyrut Büyükelçiliği Lübnan'daki vatandaşlara yapılan uyarıda, birtakım hava yolu şirketlerinin "bölgeye uçuşlarını iptal ettiği" ancak ticari uçuşların devam ettiği belirtildi.

Uyarıda, "Lübnan'dan ayrılmak isteyenleri, uçuş hemen olmasa veya tercih ettikleri rota takip edilmese bile kendilerine uygun herhangi bir bileti almaya teşvik ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

ABD vatandaşlarının mali konuda destek almaları için Büyükelçiliğe başvurabilecekleri vurgulanan uyarıda, ülkeyi terk etmeyeceklerin ise "acil durum planı" hazırlaması tavsiye edildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile Hizbullah arasında artan gerilim dolayısıyla 1 Ağustos'ta vatandaşlarına "Lübnan'a seyahat etmemeleri" uyarısında bulunmuştu.

ABD, Hollanda, Hindistan, İngiltere, Almanya, İsviçre, İtalya, Yunanistan, Fransa ve Polonya hava yolu firmaları, Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeler üzerine güvenlik gerekçesiyle İsrail ve Lübnan'a bazı uçuşları iptal ettiklerini açıklamıştı.

Hava yolu şirketlerinden İsrail ve Lübnan kararı: Uçuşlar askıya alındıHava yolu şirketlerinden İsrail ve Lübnan kararı: Uçuşlar askıya alındı

 

İsrail Lübnan'ı vurdu!İsrail Lübnan'ı vurdu!

 

Yunanistan'dan vatandaşlarına 'Lübnan' uyarısıYunanistan'dan vatandaşlarına 'Lübnan' uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)