E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de borsalar yükseliş ağırlıklı kapandı---

ABD'de borsalar yükseliş ağırlıklı kapandı

ABD'de borsalar yükseliş ağırlıklı kapandı
26 Ekim 2017 - 23:17 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasalarında Dow Jones ve S&P endeksleri günü yukarı yönlü bir kapanışla tamamlarken, Nasdaq Bileşik endeksi küçük çaplı bir kayıpla günü tamamladı.

ABD hisse senedi piyasalarında açıklanan bazı şirket karlarının beklentilerin üzrinde olması ve ECB'nin tahvil alım programının azaltımasına yönelik detayları açıklamasının ardından yükseliş ağırlıklı bir kapanış yaşandı.

İçeride ABD hisse senetlerini açıklanan şirket karları yönlendirmeye devam etti. Bugün üçüncü çeyrek karları açısından en yoğun günlerden biri oldu.
Analistler dikkatleirn şirket karlarını yöneldiğini ve bunların da oldukça güçlü bir görünüm sergilemeye pek çok sektörde devam ettiğini belirtiyor. Piyasaların kazandığı momentumun açıklanacak ekonomik verilerin de destek vermesi halinde devam edeceği öngörülüyor.
Gün sonunda Dow Jones sanayi endeksi 72 puan ve yüzde 0.3 yükselişle 23401 puandan günü tamamlayarak dün yaşadığı kayıpların önemli bir kısmını telafi etti. S&P 500 endeksi yüzde 0.1 oranında yükselirken, Nasdaq bileşik endeksinde aynı oranda bir düşüş gözlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)