E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de Fethullah Gülen'e şok---

ABD'de Fethullah Gülen'e şok

ABD'de Fethullah Gülen'e şok
12 Ocak 2015 - 07:50 borsagundem.com

ABD'de yaşayan Türkler, New York'ta 'Paralel Devlet İstemiyoruz' mitingi düzenledi

ABD’de yaşayan Türkler, New York’ta 'No Shadow Government (Paralel Devlet İstemiyoruz)' adıla bir miting düzenledi. Dag Hammarskjold Park’ta Türk kuruluşlarınca düzenlenen mitinge yabancılar da destek verdi. Türkiye’de hükümete yönelik darbe girişiminde bulunan paralel yapının bunda başarılı olamayınca Amerikan kamuoyunda Türkiye aleyhine bir algı operasyonu yürüttüğünün altının çizildiği mitingde şöyle denildi: 

'AMACIMIZ AMERİKAN KAMUOYUNU UYARMAK' 

“Türkiye-Amerika ilişkilerini bozmaya yönelik bu yanlış bilgilendirme kampanyası bizi rahatsız etmektedir. Bu algı operasyonu Amerika’da yaşayan Müslümanları da olumsuz etkilemektedir. Amerikan kamuoyunu Gülen örgütü hakkında uyarmak istiyoruz." Mitingde cemaatin okullar üzerinden vergi mükelleflerinin parasını Türkiye'ye karşı demokrasi dışı faaliyetlerde kullandığının da altı çizildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sizi kim adam yerine koyuyor ki sığınmacılar...12 Ocak 2015 17:02

    amerikan kamuoyu sizinle dalga geçer. ne mal olduğunuzu bilmiyor mu sanki. yolsuzlukla ilgili onca karikatür yaptılar, yiyici olduğunuzu biliyorlar, peşkeşçi olduğunuzu bal gibi biliyorlar. adam amerikaya yerleşmiş utanmadan burası hakkında konuşuyor. gel burada yaşa o zaman, blöğ mitingciler sizene bizim işlerimizden

  • vato12 Ocak 2015 08:07

    Hooo Hooo...Sabah sabah ilk gerçek manada gülen ben olayım....