E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de kapanış sonrası sert hareketler---

ABD'de kapanış sonrası sert hareketler

ABD'de kapanış sonrası sert hareketler
26 Ekim 2017 - 01:07 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasalarının kapanış sonrasında bilançosunu açıklayan bazı şirketlerin hisseleri elektronik ortamda gerçekleşen işlemlerde sert hareketler sergiliyor.

BORSAGUNDEM.COM

Açıkladığı kar ve gelir rakamı beklentilerin üzerinde olan Buffalo Wild Wings hisselerinde yaşanan yüzde 20'lik yükseliş sonrasında şirketin hisseleri kısa bir süreliğine işleme kapandı. Restoran zincirleri işleten şirket ayrıca yıl sonuna ilişkin kar beklentisini de yukarı yönlü revize etti.

Açıkladığı kar rakamı beklentilerin üzerinde olsa da Maria Kasırgası nedeniyle Puerto Rico'daki operasyonlardan kaynaklanan sorunların hisse başına karını 15 ila 18 sent kadar aşağı çekeceğini açıklayan Amgen'in hisselerinde yüzde 2.5 oranında düşüş yaşandı.

Analistlerin beklentilerin üzerinde kar ve gelir açıklayan kumarhane işletmecisi Las Vegas Sands hisseleri yüzde 2'nin üzerinde ve Tractor Supply'nin hisseleri yüzde 1'in üzerinde artışlar yaşadılar.
Açıkladığı hisse başına kar rakamı beklentilerin üzerinde olsa da gelirleri beklentilerin altında kalan Citrix System hisseleri yüzde 3'e yaklaşan bir düşüş sergiledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)