E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de korona virüs ölümleri sanılandan 3 hafta önce başlamış---

ABD'de korona virüs ölümleri sanılandan 3 hafta önce başlamış

ABD'de korona virüs ölümleri sanılandan 3 hafta önce başlamış
22 Nisan 2020 - 22:43 borsagundem.com

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yapılan otopsiler, ülkede yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle ilk ölümün bilinenden haftalar önce gerçekleştiğini ortaya koydu.

Kaliforniya Santa Clara Acil Operasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Santa Clara İlçesi adli tıp uzmanının tespitine göre, ilçemizde Kovid-19 kaynaklı ölümlerin, bilinenin aksine 9 Mart 2020’de değil, daha önce gerçekleştiği ortaya çıkmıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, adli tıp uzmanının 6 şubat ve 17 şubat tarihlerinde hayatını kaybeden iki kişi üzerinde yaptığı otopsi sonuçlarını Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'ne (CDC) gönderdiği ve CDC’nin ölüm sebeplerini Kovid-19 olarak onayladığı belirtildi.

ABD medyasında geniş yer bulan olay üzerine konuşan uzmanlar, Santa Clara’daki gerçeğin ortaya çıkmasına kadar ABD’de Kovid-19 kaynaklı ilk ölümün 6 Şubat değil, 29 Şubat'ta Washington eyaletinde gerçekleştiğinin sanıldığına vurgu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever23 Nisan 2020 01:04

    Yav okimisin tokimisin nesin tımarhanedenmi kaçtın aceba her yere mesaj atıyorsun sen normal bir insan olamazsın hastasın sen yok oraya 10 milyon dolar göndermiş yok bilmem nereye şu kadar göndermiş milyon dolarları olan adam gelipte senin gibi boşboğazlık edip durmaz

  • Okie Dokie22 Nisan 2020 23:36

    Tüm türkiye olarak ABD'li kardeşlerimizin yanındayız. Kalbimiz de gönlümüz de sizlerle. Biz bize yeteriz Amerika. Ben de 10 milyon dolar ile yardımda bulundum. Tanrı biz yardımseverleri kutsasın kardeşlerim. Amen.