E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de Kovid-19 virüsünün yaz dalgası yüksek seviyede etkili ---

ABD'de Kovid-19 virüsünün yaz dalgası yüksek seviyede etkili

ABD'de Kovid-19 virüsünün yaz dalgası yüksek seviyede etkili
19 Temmuz 2024 - 01:41 borsagundem.com

ABD’de Kovid-19 virüsünün 26 eyalette "yüksek" veya "çok yüksek" seviyede etkili olduğu bildirildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Kovid-19'a yakalanmasıyla birlikte ABD'deki salgın verileri tekrar gündeme geldi. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), atık sulardan elde edilen verilere dayanarak batı, güney ve iç bölgelerdeki 26 eyalette virüs seviyelerinin "yüksek" veya "çok yüksek" olduğunu belirtti. Acil servislerdeki teşhisler ve laboratuvarlarda pozitif testlerde artış olduğu ancak bu artışın kış aylarına kıyasla hala düşük olduğu açıklandı.

ABD'de Kovid-19  artık acil bir halk sağlığı sorunu olarak değil, yıllık aşılama kampanyalarıyla yönetilen rutin bir solunum virüsü olarak ele alınıyor.

Başkan Biden'ın Las Vegas'taki bir etkinlik sonrası pozitif test sonucu alması üzerine Delaware'deki evine dönerek kendini izole ettiği bildirildi. Bugün yapılan açıklamada Biden'ın hafif üst solunum yolu semptomları gösterdiği ancak ateşinin olmadığı ve genel sağlık durumunun normal olduğu belirtildi. Biden evden çalışmaya devam ediyor.

Biden'ın hafta sonu başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildiBiden'ın hafta sonu başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildi

 

Erdoğan Trump ile görüştüErdoğan Trump ile görüştü

 

Biden'a kötü haber: Kovid-19 testi pozitif çıktıBiden'a kötü haber: Kovid-19 testi pozitif çıktı

 

Joe Biden seçimden çekilme şartını açıkladıJoe Biden seçimden çekilme şartını açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)