E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarABD'DE TOPARLANMA GÜÇLÜ ---

ABD'DE TOPARLANMA GÜÇLÜ

ABD'DE TOPARLANMA GÜÇLÜ
15 Nisan 2010 - 08:49 borsagundem.com

Federal Reserve'in St. Louis şubesi başkanı James Bullard, ABD ekonomisinden gelen toparlanma sinyallerinin kendisine cesaret verdiğini söyledi.

Federal Reserve'in St. Louis şubesi başkanı James Bullard, ABD ekonomisinden gelen toparlanma sinyallerinin kendisine cesaret verdiğini belirterek "Şunu söyleyebilirim ki ekonomideki toparlanma bu aşamada epey güçlü" ifadelerini kullandı. Fox TV'de katılığı bir programda soruları yanıtlayan Bullard, faiz oranlarına dair bir soru üzerine "Fed'in Açık Piyasa Komitesi FOMC faizleri uzun süre düşük seviylerde tutmanın sonuçlarını değerlendirecektir. Eğer faizleri gerçekten çok uzun bir süre çok düşük seviyelerde tutarsanız, bu aşırı spekülatif hareketleri beslemek anlamına gelebilir."ifadelerini kullandı. Bununla birlikte ekonomideki canlanma sürecinin de desteklenme ihtiyacında olduğunu belirten Bullard, "Eğer istihdamda artış görmeye başladıysanız artık güvenli zemine ulaşmışsınız demektir." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)