E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Facebook açıklaması---

ABD'den Facebook açıklaması

ABD'den Facebook açıklaması
07 Mart 2014 - 22:52 borsagundem.com

​ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Psaki, "Kapatma önerisi kaygı verici" dedi

ABD Dışişleri Bakanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın 30 Mart seçimlerinden sonra sosyal medya siteleri Youtube ve Facebook'un kapatılabileceğine ilişkin ifadeleri dolayısıyla kaygı duyduklarını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki günlük basın birifinginde yaptığı konuşmada, sosyal medya sitelerinin kapanmasına ilişkin öneriler dolayısıyla kaygı duyduklarını ifade etti. Mevcut uygulamadaki internet yasasında olduğu gibi Türkiye'den ifade özgürlüğüne saygı duyulmasına yönelik taahhütlerini sürdürmesini beklediklerini ifade eden Psaki, "Özgür ve bağımsız medya açık toplum ve hesap sorulabilir sistemik bir hükümetin gereğidir." dedi.

Psaki ABD olarak demokrasilerin, farklı görüşteki insanlar ve sınırlamalardan arınmış bir basın ile güçleneceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • komedı08 Mart 2014 02:24

    Tam Yahudının ıstedıgı bu zaten.

  • kıt08 Mart 2014 00:41

    Kökünden kalkar inşallah ne geliyorsa başımıza ayarsızlığımıdan geliyor abartiyoz Adam yatak odasinin resmini paylasiyo olmasin daha hayirli

  • ABBAS08 Mart 2014 00:39

    Haydi Abbas, vakit tamam; Akşam diyordun işte oldu akşam. Kur bakalım çilingir soframızı; Dinsin artık bu kalb ağrısı. Şu ağacın gölgesinde olsun; Tam kenarında havuzun. Aya haber sal çıksın bu gece; Görünsün şöyle gönlümce. Bas kırbacı sihirli seccadeye, Göster hükmettiğini mesafeye Ve zamana. Katıp tozu dumana, Var git, Böyle ferman etti Cahit, Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'tan; Yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan. "Üzücü ama içeri dışarı bu nağmeyi okuyor artık."

  • evrim08 Mart 2014 00:18

    İlginç bir şekilde Amerika ve avrup birliği pozison almış ve olabilecek en uak uzak yorumda bile hemen akp ye erdoğana sardırıyorlar! neden acaba?

  • kıt08 Mart 2014 00:17

    Anlama ve anlatma kıtı ne yasağı yasak konsun tepkini öyle koyarsın bizde buna sazan denir

  • mehmet08 Mart 2014 00:10

    size mi düştü bizim ülkenin derdi ????