E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den flaş Ankara açıklaması---

ABD'den flaş Ankara açıklaması

ABD'den flaş Ankara açıklaması
18 Şubat 2016 - 21:12 borsagundem.com

ABD, dün 28 kişinin ölümüne sebebiyet veren Ankara'daki saldırının sorumlularına ilişkin açıklama yaptı.

ABD Ankara saldırısının sorumlularına ilişkin bir açıklamada bulundu.

Hürriyet'te yer alan habere göre,  Beyaz Saray'dan, 'Türkiye'deki saldırılardan kimin sorumlu olduğunu henüz belirleyemedik' açıklaması geldi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Ben Rhodes basın brifinginde yaptığı açıklamada 'Biz hükümet olarak sorumluları belirleyemedik' ifadesini kullandı.

Öte yandan Rhodes olayı şiddetle kınadığını açıkladı.

Rhodes, “YPG ve diğer Kürt unsurlarla olan tüm temaslarımızda onlara Türkiye ile ittifakımızın ne kadar önemli olduğunu ve asıl odaklanmamız gereken ortak tehdit IŞİD’e karşı mücadeleye zarar vermemelerini kesin bir dille ifade ettiğimi Türklere açıkça belirttik” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika19 Şubat 2016 06:55

    Bombacı ilan edilen kişi ,Suriye'den geldikten sonra rutin kayıt işlemlerini gerçekleştirmiş.Fotoğrafının çekilip, parmak izinin alındığı, biyometrik kimlik kaydının yapıldığı tespit edilmiş.3 milyon Suriyelinin yüzde kaçının biyometrik kimlik kaydı var ki !

  • Bika19 Şubat 2016 03:38

    Siyasi iktidar da bombanın patlamasına engel olamayan ve görevlerini yapmayan sorumluları henüz belirleyemedi.

  • tarihe not düştüm19 Şubat 2016 00:42

    abdden ancak bizim siyasetçiler medet umar halk sevmez sizi sizinden müttefikiniz pyd pkknında defterini düreriz gün gelir

  • Salih18 Şubat 2016 23:48

    Neden Türkiye vatandaşların da ABD hoşnutsuzluğu var diye tekrar bir araştırma yaptırın bakalım 3.5 hain dışında kimse ABD ye iyi gözle bakmıyor

  • KARTALAĞABEYLİ18 Şubat 2016 23:26

    2 gün geriden gelen market maker sisteminiz çökecek

  • katiller18 Şubat 2016 22:56

    ne tesadüfki rus ucağının düşülmesi önceside merkez bankasının altın rezervlerinde artış vardı.oki bu saldırı önceside yiğit bulutun altın önerisi

  • memati18 Şubat 2016 22:31

    başınıza davutoğlu kadar taş düşsün emi

  • munci18 Şubat 2016 22:30

    müttefikimiz pyd dışında bir örgüte yıkmak için uğraştık ancak halen uygun bir örgüt bulamadık demek istiyorlar.

  • Dedektif18 Şubat 2016 21:48

    Ülkemizin düştüğü zavallı duruma bak, ABD yaşadığımız elim olayın sorumlularını henüz tespit edememiş. Ben yardımcı olmak istiyorum birinci derecede sorumlu Bşb. Davutoğlu, ikinci derecede sorumlu genelkurmay başkanıdır.

  • MTM18 Şubat 2016 21:44

    BEN BİYORUM.ŞÖYLE USDTYR FİYAT HAREKETLERİNİ İNÇELEYİN ANLARSINIZ KİM VE KİMLER YAPTI.BU ÜLKEDE ALTN ÖNERİSİ YAPAN SİYASİ YÖNETİMDEN OLAN VE BU KİŞİ VE KİŞİLERİN UZANTILARININ GERCEKDE VATAN SEVER OLDUĞUNU İDDİA EDECEK KADAR BİLGİLİ OLANINIZ VARMI