E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den flaş Türkiye açıklaması---

ABD'den flaş Türkiye açıklaması

ABD'den flaş Türkiye açıklaması
12 Ekim 2017 - 23:09 borsagundem.com

ABD Dışişleri Sözcüsü, iki ülke arasında yaşanan krizle ilgili açıklamalarda bulundu

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, "Türkiye'nin ABD'yle arasına mesafe koymasını istemeyiz. Beklentimiz tansiyonun düşürülmesi. Türkiye önemli bir NATO müttefiğidir. Tutukluların avukatlarıyla görüştürülmesini bekliyoruz." açıklamalarında bulundu. Sözcü ayrıca Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesinde Türkiye'de tutuklu bulunan ABD'li rahibin durumu gündeme geldiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih islambul13 Ekim 2017 11:31

    Amerika rahip konsolosluk büyük elçilik yardım okul vakıf işadamı asker gazeteci kimliği ile ülkemizde ajanlik faaliyetleri yapıyor yakalanan lar bunlar deve kulak geride deve var .ipin ucunu salmayın

  • Ali13 Ekim 2017 05:16

    Amerika gerçekte hiçbir zaman dost olmamıştır.Sanmayınki orta doguda olan olaylar petrol için,Amerika toplama bir millet.Siyonizim yönetiyor.Orta dogudaki projeyi biliyorsunuz.Hani amerika ıraka demokrasi getirecekti,Bakmayın seviyormuş gibi gözüktüklerine Ülkemiz üzerinde büyük planları var.Bügüne kadar yapılan darbelerin arkasında hep amerika vardı.Bu darbeyi fetö yaptı.Diyer darbeleri yapanlarda sözde vatancı Atatųrkcü artık bu oyunlara gelmeyelim.Bizleri birbirimize düşürerek büyük pilanlar peşindeler.

  • erkerk13 Ekim 2017 04:02

    avukatla görüşünce mi çözülücek sorun ?? tek sorun bu mu ?? yoksa avukat sihirli cümleyi mi fısıldıyacak o haine ?*

  • Özer12 Ekim 2017 23:37

    ABD li casus rahip ile kainat haini Fethullahı değiş tokuş yapacaklar söylentisi vardı.?