E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB'den Türkiye'ye ekonomik yaptırım uyarısı---

AB'den Türkiye'ye ekonomik yaptırım uyarısı

AB'den Türkiye'ye ekonomik yaptırım uyarısı
25 Temmuz 2017 - 07:45 borsagundem.com

Avrupa Birliği, Türkiye ile Almanya arasındaki sorunun ekonomik sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıda bulundu

Avrupa Birliği, hukuk devleti konusunda Türkiye ile yaşanan anlaşmazlığın ekonomik sonuçları olabileceği konusunda Ankara'yı uyardı. Mevcut durumun, Gümrük Birliği anlaşması müzakerelerini  olumsuz etkilediği belirtildi.
DW'nin haberine göre, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn Türkiye hükümetiyle yaşanan anlaşmazlığın "Türk  toplumuna, Türk ekonomisine kesin bir şekilde zarar verdiğini"  söyledi. Avrupalı turistlerin Türkiye'ye gitmesine destek vermeyeceklerini söyleyen Hahn "Durum son derece kararsız, son derece  belirsiz, son derece kırılgan görünümünü sürdürecek olursa, aynı şey  ülkeye yapılan yatırımlar için de geçerli olur" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alp Arslan25 Temmuz 2017 12:36

    50 yıldır "Psikolojik ve ekonomik" olarak eziyorsunuz. Pazarınız olmasak 2 dakika bu topraklarda tutmazsınız.Yeter Artık artık o eski korkak Türkiye yok. Ya Herru Ya Meeru

  • Türkoğlutürk25 Temmuz 2017 11:53

    Alaman arabalarıyla hava atanlar düşünsün.

  • Malatyalı25 Temmuz 2017 08:51

    Siz gidin Kendi bebelerinizi korkutun biz aç kalırız ama boyun eğmeyiz, bizde geri fites olmaz milletimiz size boyun eğmektense tezek yakar soğan ekmek yer alayınızada gider Allah'ın izniyle...