E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'li milyonerlerin gözdesi Avrupa---

ABD'li milyonerlerin gözdesi Avrupa

ABD'li milyonerlerin gözdesi Avrupa
10 Ocak 2014 - 07:18 borsagundem.com

Parasını yurtdışında değerlendirmek isteyen ABD'li milyonerlerin 2014'te yatırım yapmak istediği bölgeler arasında Avrupa birinci sırayı aldı

ABD'li milyonerler için paranın yeni adresi Avrupa oldu. Spectrem Group tarafından düzenlenen bir ankette, ellerinde 1 milyon dolardan fazla yatırım yapılabilir varlığı olan ABD'lilerin yatırım tercihleri soruldu. Ankete katılan milyonerlerin yüzde 58'i paralarını ABD dışında değerlendirmek istemediğini söylerken, parasını yurtdışına yatırmayı istyen milyonerlerin yüzde 20'si bu yıl yatırımlarını Avrupa'ya taşıyacaklarını belirtti. Avrupa'yı yüzde 16 ile Çin, yüzde 12 ile Brezilya, yüzde 11 ile Kanada, yüzde 8 ile Japonya ve Avustralya, yüzde 7 ile Hindistan ve İngiltere, yüzde 3 ile de Rusya izledi.

ABD'DE MEVDUAT HESABI BİRİNCİ

Varlıklarını ABD'de değerlendirmek isteyen milyonerlerin birinci tercihi yüzde 55 ile mevduat hesabı olurken onu yüzde 52 ile hisse senedi piyasası izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)