E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li Senatör, Hazine Bakanı'nı yalancılıkla suçladı---

ABD'li Senatör, Hazine Bakanı'nı yalancılıkla suçladı

ABD'li Senatör, Hazine Bakanı'nı yalancılıkla suçladı
25 Ekim 2017 - 20:30 borsagundem.com

ABD'de Senatör Shumer, Hazine Bakanı Mnuchin'i yalancılıkla ve Trump'ı yağlamakla suçladı.

Senatör Chuck Schumer Hazine Bakanı Mnuchin'in Cumhuriyetçiler tarafından getirilmesi planlanan vergi reformunun ülkedeki bütçe açığını azaltacağı yönündeki iddialaerını reddetti ve "Bu adamın yalan söyklerken bunun kasıtlı yapıp yapmadığını bilmiyorum ama dışardan bakınca öyleymiş gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

CNBC'de yayınlanan Politico Money" isimli programda konuşan Schumer "Eğer kendisi bu söylediklerini Goldman Sachs'ta çalışırken söylemiş olsaydı çoktan işten kovulmuştu. ifadelerini kullandı.

Hazine Bakanı Steven Munchin'den pek de hoşlanıyor gibi görünmeyen Senatonun azınlık lideri Chuck Schumer, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Bu kelimelewri kullanmama izin var mı bilmiyorum ama benim düşünceme göre bu adamın yaptığı Trump'ı yağlamak onu pohpohlamaktan ibaret"

Schumer ayrıca Mnuchin'in eğer vergi reformu kabul edilmezse piyasalarda sert bir düşüş yaşanacağı yönündeki görüşlerine de karşı çıkarak konuyu
"Bu saçmalık Hiç kimse Steven Mnuchin'e inanmaz. Bu açıklamaları nedeniyle ciddi bir güven kaybı yaşadı. Wall Street gayet iyi gidiyor. Trump seçilmeden önce de borsa gayet iyi durumdaydı ve şidi de öyle. Çünkü şirket karları yükselmeye devam ediyor." sözleri ile değerlendirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)