E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'li ve İngiliz yetkililer bir araya geliyor---

ABD'li ve İngiliz yetkililer bir araya geliyor

ABD'li ve İngiliz yetkililer bir araya geliyor
13 Ekim 2014 - 10:36 borsagundem.com

Olası bankacılık krizlerinden korunmanın yolunu aramak üzere bir araya gelecek yetkililer vergi mükelleflerini korumanın yolunu arayacak

Amerikan ve İngiliz merkez bankalarının ve hazinelerinin yetkilileri Lehman Brothers krizine benzer bir krizin gerçekleşmesi durumuna karşı almaları gereken önlemleri konuşmak üzere bugün bir araya geliyor.


2008’de gerçekleşen Lehman Brothers krizine benzer bir krizin tekrar yaşanmaması adına Washington'da bir araya gelen yetkiler arasında  FED başkanı Janet Yellen ve ABD Hazinesi sekreteri Jack Lew da var.

Bugün yapılacak toplantıyı yönetecek olan Bank of England yetkilisi George Osborne, altı yıl önceki bankacılık krizine benzer bir sorunun gerçekleşmesi durumunda vergi mükelleflerini koruyacak önlemlerin alması gerektiğini belirtti. Toplantının başkanlığı da yürütecek olan George Osbourne, yaptığı açıklamada batmasına izin verilemeyecek kadar büyük bankaların vergi mükelleflerine maliyetinin geçmişte çok büyük olduğunu ve bir daha böyle bir şeye izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Ufukta kara bulutların belirmeye başladığını belirten Osbourne, dünya ekonomisini korumak üzere önlemler alınması gerektiğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)