E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin askeri hava üssüne saldırı: Yaralılar var---

ABD'nin askeri hava üssüne saldırı: Yaralılar var

ABD'nin askeri hava üssüne saldırı: Yaralılar var
06 Ağustos 2024 - 02:14 borsagundem.com

ABD'nin Irak'ta bulunan Al Asad askeri hava üssüne düzenlenen füze saldırısında bazı Amerikan askerlerinin yaralandığı bildirildi.

Amerikan medyasına yansıyan ve adı açıklanmayan ABD'li yetkililere dayandırılan haberlere göre, ABD'nin Irak'taki bir hava üssü saldırıya uğradı.

Saldırıya ilişkin ilk değerlendirmeyi yapan ABD'li yetkililer, Al Asad hava üssüne yapılan saldırının bir füze saldırısı olduğunu ve bazı Amerikan askerlerinin saldırıda yaralandığını bildirdi.

Olayla ilgili henüz ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) resmi bir açıklama yapmazken, söz konusu saldırının, İran ile İsrail arasında artan gerilimin uzantısı olarak İran destekli gruplar tarafından yapılıp yapılmadığı henüz bilinmiyor.

Trump: İran bu gece İsrail'e saldıracak!Trump: İran bu gece İsrail'e saldıracak!

 

ABD, Fırat nehrinin kıyısındaki üslerine 700 PKK/YPG'li terörist sevk ettiABD, Fırat nehrinin kıyısındaki üslerine 700 PKK/YPG'li terörist sevk etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • caner06 Ağustos 2024 06:08

    Ne kadar ABD üssü varsa tamamı ya kapatılmalıdır ya da askerleri ile birlikte  bombalanmalıdır.Hıristıyan  devletlerine asla güvenmeyin