E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin bütçesi Mulvaney'e emanet---

ABD'nin bütçesi Mulvaney'e emanet

ABD'nin bütçesi Mulvaney'e emanet
19 Aralık 2016 - 00:57 borsagundem.com

ABD'nin yeni seçilen Başkanı Donald Trump, Cumartesi günü yaptığı açıklamada ülkenin bütçesinin patronluğuna Senatör Mick Mulvaney'in getirileceğini bildirdi

Senato tarafından onaylanması halinde Senatör Mick Mulvaney, Trump'ın bütçe taslağını Kongre'ye sunacak. Bu tasarının Trump'ın seçim vaatleri arasında yer alan vergi indirimleri ve alt yapı harcamaları gibi unsurları içermesi bekleniyor.

Trump konuya ilişkin açıklamasında "Bu aşamada yaklaşık 20 trilyon dolar borcumuz var. Fakat Mick, çok yüksek enerjisi olan bir lider ve ülkemizin finansını nasıl yöneteceğimize ve ülkemizi kırmızı hatta geçmekten koruyacağına dair derin bir inancı var" ifadelerini kullandı.

Mulvaney ise yayınladığı bildiride "Trump yönetimi 8 yıldır kontrol dışına çıkmış olan vergi ve mali harcamaları ajandası ile bütçeyi restore edecek ve mali mantaliteyi yeniden Washington'a getirecek. Ayrıca ABD'de çalışanlarla ve iş dünyası ile dost politikalar izlemek için Kongre ile birlikte çalışacak." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)