E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'nin önündeki büyük tehlike---

ABD'nin önündeki büyük tehlike

ABD'nin önündeki büyük tehlike
26 Ağustos 2013 - 16:54 borsagundem.com

Ekonomistler, ABD ekonomisini asıl bekleyen tehlikenin Fed’in para musluklarını kısmasından çok gelecekteki bütçe açıkları olduğunu düşünüyor

ABD Merkez Bankası Fed’in aylık 85 milyar dolarlık tahvil satın alma programını sonlandırma tarihinin tartışıldığı bu dönemde ABD ekonomisine yönelik risk uyarısı geldi.
Ekonomistler, ABD’nin 2020 ve 2030’lu yıllardaki tahmini bütçe açıklarının büyüklüğünün ülke için çok daha büyük bir risk olduğunu düşünüyor.
BÜTÇE AÇIĞI EN BÜYÜK MALİ SORUN OLACAK
Ulusal İş Dünyası Birliği, 220 üyesinin katılımıyla yaptığı ankette, ekonomi dünyasının önde gelen analist ve uzmanlarının önümüzdeki 20 yılda ABD’nin bütçe açığının büyüklüğünden endişe ettiğini ortaya çıkardı.
Ankete katılanların yüzde 43’ü 2020 ve 2030’lu yıllarda ABD’nin karşı karşıya kalacağı bütçe açığının en büyük sorunlardan biri olacağını ifade etti.
Ekonomistler, sağlık hizmetinin yarattığı harcamaların bütçeye etkisinden de endişe edildiğine dikkat çekti.
FED’DEN ENDİŞE EDİLİYOR
Uzmanlar Fed’in mevcut politikasını desteklerken, ankete katılanların çoğunluğunun para musluklarının kısılmasından endişe ettiği belirtildi.
Ankete katılanlar, Fed’in dördüncü çeyrekte geri çekilmeye başlayacağına işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Konyalım yürü26 Ağustos 2013 20:48

    hani ya da benim elli dirhem pırasam üç mum yaksam konyalıyı arasam konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü şimdi de geçti de burdan konyalının biri hani ya da benim elli dirhem yoğurdum konyalıdan ben bir oğlan doğurdum konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü şimdi de geçti de burdan konyalının biri hani ya da benim elli dirhem bulgurum konyalının kaşlarına vurgunum konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü şimdi de geçti de burdan konyalının biri hani ya da benim elli dirhem pastırmam konyalıdan başkasına bastırmam

  • Alıcı 26 Ağustos 2013 17:38

    Alıcı lazımmmm çöküş için biraz yukarı sonra alıcılara yükleyin malı satın satabildiğiniz kadar

  • Gel gel26 Ağustos 2013 17:37

    Gel gele başladılar yine ABD Suriye'yi vurunca önce 50000 sonrası merak konusu haline geldi