E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Abdülhamid' Filyos'ta Sakarya Gaz Sahası'nda görev alacak---

'Abdülhamid' Filyos'ta Sakarya Gaz Sahası'nda görev alacak

'Abdülhamid' Filyos'ta Sakarya Gaz Sahası'nda görev alacak
03 Ağustos 2024 - 10:34 borsagundem.com

Abdülhamid Han Sondaj, Gemisi Filyos'ta bulunan Sakarya Gaz Sahası'nda görev alacak

Zonguldak'ın 170 kilometre açığındaki Sakarya Gaz Sahası'nda çalışmalara katılmak üzere yola çıkan Türkiye'nin derin deniz sondaj filosundaki dördüncü sondaj gemisi Abdülhamid Han, Filyos'a ulaştı.

Yedinci nesil sondaj gemisi olan Abdülhamid Han, Akdeniz'deki görevini tamamladı. Kulesinin bir bölümü sökülen gemi, dün İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e ulaştı.

238 metre uzunluğunda ve 42 metre genişliğindeki sondaj gemisi, 20 yıl boyunca Karadeniz'deki sondaj çalışmalarına katılacak.

Filyos'a ulaşan geminin kulesi, limanda yeniden monte edilecek. Montaj işlemlerinin ardından gemi, 170 kilometre açıkta bulunan Sakarya Gaz Sahası'na hareket edecek.

KEİPA üyeleri Filyos'ta inceleme yaptı

 

Filyos'tan haber var: İki aya tamam

 

Karadeniz gazında yeni gelişme: Filyos gaz alımına hazır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recai03 Ağustos 2024 21:59

    Bu haberler çıktıkça dogalgaza zam geliyor

  • xyz03 Ağustos 2024 16:21

    Hayal satmaya devam. Gaz bulundu, tuz bulundu, petrol bulundu, altın bulundu bulundu oğlu bulundu da vatandaş çöpten geçinmeye çalışıyor. Emekli aç. Millet yardımla ayakta duruyor. Ekonomik sıkıntı nedeniyle ülkede ahlaki çöküş yaşanıyor.

  • Baran03 Ağustos 2024 19:13

    Sağa sola havlama p.n.

  • Baran03 Ağustos 2024 18:43

    Aynen senin gibi ali babacan da çaycumaya gitmiş oradaki belediye başkanına hakketten burada doğalgazmı çıkartılıyor diye soruyor belediye başkanıda hakketten çıkıyor diyor bunun üzerine ali babacan ben yine de inanmıyorum diyor.Aynen senin gibi çürümüş artniyetli abd ve israil maddacısı seni sen onlara inanmaya devam et.

  • Mucise Reis : )03 Ağustos 2024 18:41

    Tamam tepeden tırnağa kadar haklısın bizlerde yıllarca bunları söyüye söyle dilimizde tüğ bitti. Fakat milletvekillerinin, sırtımızı pkk, ypg, kandile dayadıklarını ve TSK lerine ATATÜRK ün itleri diyen partiye ve onların organik ortakları iktidara gelse ne yapacaklar söylermisin iki kat üç kat zammmı verecekler.Ne yapacaklar nasıl yapacaklar kaynakları nereden bulacaklar.Öyle ağzı olan konuşuyor.Demekki para yok para olsalar senin beynin çalıyor da onların aklı çalışmıyor mu.