E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdullah Avcı gidiyor, o geliyor ---

Abdullah Avcı gidiyor, o geliyor

Abdullah Avcı gidiyor, o geliyor
14 Ekim 2012 - 18:34 borsagundem.com

Milli Takım’da flaş gelişme… Kulisler ‘yeni patron’un ismiyle çalkalanıyor

Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası finaleri hedefinden büyük ölçüde uzaklaşılması üzerine Milli Takım'da 'teknik direktör' değişikliği de gündeme çıktı. HTSpor’un haberine göre, olası bir Macaristan yenilgisinin ardından Abdullah Avcı’nın görevi bırakma ihtimaline karşılık Mustafa Denizli dışında, Orduspor’da büyük bir başarı gösteren Hector Cuper’in ismi öne çıktı. Mallorca, Valencia, Inter, Parma gibi takımları çalıştıran 57 yaşındaki Arjantinli ünlü teknik adam, 2008-2001 yıllarında 3 yıl boyunca Gürcistan Milli Takımı’nda da görev almıştı. Şart koşması halinde Cuper’in, Ay-Yıldızlı ekibi Orduspor’la birlikte çalıştırabileceği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 15 Şubat 2013 18:22

    Milli takımın yükünü kaldıramadı Abdullah Avcı.Başarılı olacağını düşünmüştük.Hayal kırıklığı yarattı.

  • ender15 Ekim 2012 07:32

    Yerli T.Direktörlerde bazı futbolculara karşı bir saplantı var. Bu önyargıyı kaldırmaları,başarıyı ön plana almaları lazım. Orta sahanın başarılı ismi Selçuk u küstürdü.

  • ender15 Ekim 2012 07:29

    Pasif adamlar,milli takımda teknik direktörlük yapamaz.Biraz dirayetli ve otoriterli olması gerekir,,yoksa kimse takmaz.

  • ali14 Ekim 2012 23:50

    Senin rakibin Romanya Abdullah AVCI.kENDİ SAHANDA RAKİBİNE YENİLİYORSUN.Daha senden ne beklenecek.bAŞARISIZ OLAN GİT DEMEDEN KENDİSİ GİDER....

  • DASKIN14 Ekim 2012 19:31

    Avcı kendi çocuğumuz ancak daha gelirgelmez Selçuk ve Burak gibi iki yetenekle uğraşmasını anlayabilmiş değilim.Netice olarak geldiği yer belli yeteneklere sahip çıkmalıydı.Bizlerin dışardan görebildiği şeyleri bir profesyonel nasıl göremez ki.Hayırlısı olsun.