E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdullah Avcı istifa etti---

Abdullah Avcı istifa etti

Abdullah Avcı istifa etti
20 Ağustos 2013 - 19:00 borsagundem.com

TFF Abdullah Avcı ile yolları ayırdı. Fatih Terim'in tekrar milli takımın başına gelmesi bekleniyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun binasında yöneticiler ve Abdullah Avcı arasında yapılan toplantıda anlaşmaya varıldı ve milli takım ile Avcı'nın yolları ayrıldı.
Avcı'nın yerine ise Fatih Terim'in gelmesi bekleniyor. Hürriyet'in geçtiğimiz günlerde duyurduğu gibi, Göksel Gümüşdağ ile Terim Florya Metin Oktay Tesislerinde bir araya gelmişti. Bu gelişmenin ardından Gaziantepspor maçı sonrasında da Terim "Beni 40 yıldır tanıyan tanır, bilen bilir. Bir takımın başında teknik direktörü varken, asla ve asla transfer görüşmesi yapmam" demişti. Bu gelişmenin ardından Terim'in Milli Takım'ın başına gelmesi için bir pürüz de kalmadı.
AVCI: AYRILMANIN EN DOĞRU KARAR OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ayrılık kararını açıklarken "En doğru kararın ayrılmak olduğunu düşündüm" dedi. 17 Kasım 2011'de başladığı görevlerinde 21 ay boyunca gururla ve onurla hizmet ettiğini belirten Avcı, "Futbolun içinde kazanmak da kaybetmek de olduğu gibi birlikte çalışmak da ayrılmak da var. Ben de ayrılmanın en doğru karar olduğunu düşündüm ve bu görüşümü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ile paylaştım. Başta şahsı olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mr. 21 Ağustos 2013 11:40

    Son 1 senedir neyi bekliyordunuz Sn. Avcı ? Vaktinde çekip gitseydin böyle olmazdık Dünya Kupası gruplarında ....

  • güven21 Ağustos 2013 06:50

    federasyonun neden bu kadar sabrettiğini de , avcının bu kadar başarısızlığa rağmen bu kadar neden geç kaldığını anlamak zor !...

  • Oh bee20 Ağustos 2013 23:40

    Batırdın takımı

  • Borsacı20 Ağustos 2013 19:57

    Yılmaz Vural'ı ben de destekliyorum. Adama bu kadar haksızlık yapılmasını anlayamıyorum. Takım elbisesini giyip kravatını takmış, son anda FB randevuyu iptal etmiş. Kaç kere takla attı yeşil sahalarda. Neyi eksik adamın söylensin de bilelim.

  • mehmet topal20 Ağustos 2013 19:45

    aaaaaa neden istifa ettin Abdullah avcı daha cok sonuncu olacaktık bak cok üzldüm.

  • vural20 Ağustos 2013 19:04

    Yımaz vural ı getirin artık,bir türk çalıştıracaksa hak eden isim odur.